Каталог продукти

Икономия на енергия и енергийната ефективност са двете страни на една и съща монета. Повечето хора мислят, те означават едно и също нещо, но това не е съвсем така.

Икономията на енергия означава намаляване на нивото на потреблението на енергия чрез завъртане надолу термостата, или изключване на светлината, или завъртане нагоре на температурата на вашия хладилник.
Енергийната ефективност означава да получите същия резултат, докато използвате по-малко енергия. Енергийна ефективност обикновено се постига чрез замяна на по-стар и по-малко ефективен уред или продукт (климатик, радиатор, сплит система или термопомпа) с нов.

В тази секция, ще намерите подробна информация за продуктите, с които си заслужава да подмените старите отоплителни, климатични или вентилационни системи, като по този начин ще реализирате сериозна икономия на енергията.
Ако тепърва ви предстои да направите избор в какво отопление или климатизация да инвестирате за новия си дом – вие сте на правилното място!
Полезни съвети за енергийна ефективност за вашия дом, офис, училище, склад, сграда и други обекти. Ще научите как да подготвите вашия дом за лятото или зимата. Интересни факти за енергията и системите за отопление, вентилация и климатизация.

Показване на 2 резултата