Услуги

Добре дошли при нас!

100% гаранция за удовлетвореност

Отопление, вентилация и климатизация (ОВиК) – три функции, които често се комбинират в една система в съвременните домове и сгради. Затоплянето, охлаждането или овлажняването на въздуха преминава през серия от тръби, чрез които се разпространява във всички стаи на къщата или жилището ви. Най-тих и удобен начин да се охлади или затопли целия дом са именно съвременните отоплителни и климатични системи .

Отопление Вентилация климатизация

 

Знаете ли, че ОВиК системата в дома ви използва повече енергия от всяка друга система във вашия имот?
Обикновено, 44 процента от вашата сметка за комунални услуги отива за отопление и охлаждане.

За щастие, има начини за намаляване на тези разходи за енергия. Ние ще ви предложим алтернативи, които могат да намалят разходите ви и да подобрят комфорта във Вашия дом!

Подобно на много други уреди, ОВиК системите са се подобрили откъм енергийна ефективност през годините. В резултат на това, може да спестявате пари чрез правилно поддържане и съвременно отоплително оборудване.

Днес целият подход за отопление и охлаждане е различен. Съчетавайки ефективното използване на енергията чрез термопомпи или климатици, вие ще намалите сметките си за енергия. Чрез комбиниране на правилна поддръжка, оборудване и подобрения с подходяща изолация, въздействието на атмосферните условия и термостатни настройки – правилно регулирани с програмируем термостат, вие ще сте в състояние да намалят сметките си на енергия наполовина.

Предлаганите от нас продукти и материали са с висока енергийна ефективност и качество.